6/26/2014

HAMISH&ANDY


Mun on ihan pakko kertoa teille näistä jäbistä. Hauskimmat miehet on earth. Ainakin mun mielestä. ;) Ennen Marinan tuloa, en ollut kuullut heistä mitään, mutta Marina sai tartutettua muhun Hamish&Andy -hulluuden. :D Nyt oon kattonu melkeempä kaikki heidän youtubevideot, jotka oon löytäny, ja voin sanoo, et niitä on paljon. :D

kuva

Hamish ja Andy ovat tosi suosittuja Australiassa. Joka ikinen, joka asuu siellä, tietää heidät. Heillä on oma radioshow, joka tulee joka arkipäivä. Heillä on oma tv-show, joka pyörii vuosittain. Sekä paljon muuta. Tästä pääsee heidän nettisivuilleen.

Hamish ja Andy ovat vähän niin kuin Australian duudsonit, mutta he tekevät vain kaikkea hömppää, joka on hauskaa. He eivät tee mitään, mikä olisi kivuliasta - ainakaan kovin usein. ;)

kuva
Hamish ja Andy ovat kuvanneet heidän showtaan mm. Amerikassa, Euroopassa (myös Suomessa!) sekä Aasiassa. Seuraava tuotantokausi, jossa he ovat Etelä-Amerikassa, alkaa Australiassa tiistaina. Niin, Australiassa... Ehkä vielä jonain päivänä me saadaan niitten show tänne Suomeenkin. Ainakin toivottavasti. Onneks Suomessa pystyy sentään kuunnella niitten radioshowta. :D

Hui, olipa vaikeeta valita vain joitakin videoita. Toivottavasti kuitenkin piditte. ;)

kuva
Loppuun vielä Marinan terveiset:

"Hamish and Andy are the funniest comedians on Australian TV and radio. They make me laugh with their wonderful gap year TV series and caravans of courage. My personal favourite is their European gap year during which they visited Finland. This episode only made me want to come to Finland more. I would most deferentially recommend watching Hamish and Andy. Once you have seen one episode or clip you will be addicted for life. You should all check them out. :)"

x Hamish&Andy -hullut Silja ja Marina

2 kommenttia:

  1. Mooi! hei itsekin olen lähdössä vaihtoon ensivuonna syyskuussa, mutta tosin Espanjaan. Tein juuri oman vaihtariblogin! alhaalla linkki:)

    http://hastagespana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva kuulla. Sullekin tulossa varmasti ihan mahtava vuos! Kävin kurkkaa sun blogia, hyvältä vaikuttaa! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! :)