6/22/2014

CANON EOS 100D


Oon jo pitkään miettinyt kameran hankkimista, mutten koskaan vaan oo saanut aikaseks hommata sitä. Onhan se kuitenkin kiva pistää tänne blogiinkin laadukkaita ja tarkkoja kuvia pikselimössön sijaan. Australiassakin saa sitten otettua hyviä kuvia muistoksi! :)

Tiesin, että haluan järkkärin pokkarikameran sijaan. Toki pokkarikameroilla saa nykypäivänä todella tarkkoja kuvia, mutta jotenkin järkkäri tuntui paremmalta vaihtoehdolta, ja sillä saa itse säädettyä valotusta ja aukkoja yms. (vielä kun oppisi käyttämään niitä hyvin ;) )

Toinen kriteeri oli pieni koko. Haluan kuljettaa kameraani kaikkialle mukanani, joten se ei voi viedä paljon tilaa. Myös hinta vaikutti valintaani, joten päädyin Canonin EOS 100d:hen.

Rajalalla oli hyvät alennukset ja kampanjat, joten päädyin ostamaan kamerani sieltä. Mukana tuli 18-55 mm -objektiivi sekä muita lisäosia. Hintaa sille tuli yhteensä 439e. Muista paikoista olisi kamerasta saanut pulittaa jopa 700 euroa, joten alennus oli melko tuntuva!

kuva

Kameraa muutaman päivän testanneena, voin sanoa, että oon erittäin tyytyväinen ostokseeni! Se on juuri sopivan pieni, mutta silti siinä on tosi hyvät ominaisuudet. Kuvista tulee todella tarkkoja sekä videokuva on laadukasta. (blogissa kuvat saattavat kuitenkin näyttää huonolaatuisemmilta kuin oikeasti ovat)





Jos kameraa halajat, Canon EOS 100d on oiva valinta! Eikä tätä postausta ole edes tehty yhteistyössä minkään firman kanssa. ;)

x Silja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! :)