10/11/2015

ELÄMÄÄ LÄHIAIKOINA


Heipsuli!

Elämä on ollut tosi hektistä lähiaikoina. Kaikkea oon ehtinyt tekemään ja aika rientää hirmuista vauhtia. Nyt "hieman" kuvia lähiaikojen tapahtumista :D

Meillä oli Josephinen kanssa pari vapaapäivää tossa muutama viikko sitten, kun meidän luokkalaisilla oli niiden "ylppärit", joita me ei "saatu" tehä ;) Otettiinkin sitten suunnaksi Moreton Island, joka sijaitsee ihan tossa tunnin päässä Brisbanesta. Siellä on sellasia vanhoja laivan hylkyjä, joissa pääsee sukeltelemaan. Oli ihan törkeen hieno näkymä! Tuhansia sateenkaareen värisiä kaloja, laivan hylkyjä ja korallia, joka loisti auringonvalossa. Kyllä kelpas! <3


Meillä oli lisää lomailua, kun meillä loppui jakso koulussa ja saatiin kaksi viikkoa vapaaksi. Tuli hengailtua kavereitten kanssa, lokoiltua rannoilla sekä sanottua jäähyväiset mun hostveljelle ja sen tyttöystävälle, jotka lähti reissaamaan Eurooppaan.

Lomilla tuli käytyä monessa paikassa, kuten Sea Worldissä, Gold Coastilla, Byron Bayssä sekä mentiin mun hostsiskon kanssa Malenyyn ja Noosaan, koska se tuli lomien ajaks taas tänne :) Nyt hieman kuvia Sea Worldistä, johon mentiin Marinan kanssa ja Gold Coastilta, jossa tuli vietettyä aikaa Suomi-vaihtareiden kanssa. Byron Baystä on ihan erillinen postaus luvassa, sillä se oli kyllä loman ihan ehdoton kohokohta! :)


Tällä hetkellä asustelen Josephinen luona kolme viikkoa, sillä mun hostvanhemmat lähti Eurooppaan lomalle. Josephinen hostperhe on tosi ihana ja meillä on ollu ihan superhauskaa! :D Ens viikonloppuna onkin sitten luvassa Suomi-vaihtareiden valloittama retki Isolle Valliriutalle! 

Paljon terkkuja Suomeen! Kuulin, että siellä on jo ollut pakkasta. Hui! Kohta minäkin siellä... :D Enää reilu 40 päivää jäljellä!!!

xx Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! :)